21. včelařský ples je za námi

11.02.2017 16:49

 Plní dojmů a nadšení jsme odcházeli z restaurace Pyramida v pátek 10.2.2017. Ti, co to nestihli, šli až v sobotu. 

Spousta lidí se mi svěřila, že jsme za jeden rok udělali pěkný krok dopředu. Jedna paní mi dokonce řekla : " Pěkně jste to vytuningovali ". Je pravda, že Pyramida je při srovnání s restaurací Vatykán, kde se konal poslední ročník včelařského plesu, vlastně nová stavba. Je vkusně a honosně zařízena se dvěma bary a kuchyní pro cca 200 osob. Jídlo také nebylo drahé ( 135Kč ) a výběr byl ze dvou možností. Oproti minulým ročníkům byl bál zpestřen o spoustu vystoupení.

O ty se postaral sbor mažoretek z DDM Stonožka vedeným Lucií Šolínovou. Dále pak děti z mateřské školky z NMNM - Krčín, kouzelník Tommy a na závěr měla sólové vystoupení i houslařka ze skupiny Juno. K dobré náladě jistě přispěl i fakt, že se na plese objevila spousta mladých a nových tváří. Je také dobré připomenout, že ples byl vyprodán aniž by se musely rozvěsit plakáty. Na zhruba 20 včelařů se lístky nedostaly.

 Ples navštívil i starosta Petr Hable s chotí a předsedkyně ČSV Mgr. Jarmila Machová. Oni dva spolu s předsedou ZO NMNM Mgr. Bc. Davidem Hanušem zahájili ples. Po zahájení následovala vystoupení mažoretek a dětí z mateřské školky. Po vystoupení začala hrát skupina Juno. Po nějaké době se prodávaly lístky do soutěže o ceny. A co se nestalo. Hlavní cenu, 15kg sele od zemědělského družstva Šovov u Broumova, vyhrála předsedkyně ČSV Mgr. Jarmila Machová. Ta nezaváhala a hlavní cenu věnovala naší organizaci. S panem Dvořákem se dohodlo, že se prase na statku vykrmí. Na jaře organizace uspořádá sezení a prase skončí na rožni. Předsedkyně  ČSV Mgr. Jarmila Machová samozřejmě přijede. 

 

Fotky dětí z mateřské školky a mažoretek naleznete zde.

Fotky z plesu naleznete zde.

Video - sbor mažoretek - hůlky naleznete zde.

Video - mažoretky - sólo - Markéta Čermáková naleznete zde.

Video - mažoretky - sólo - Martina Mahulánová naleznete zde.

Video - mažoretky - duo - Markéta Čermáková a Eliška Rydlová naleznete zde.

Video - děti z mateřské školky naleznete zde.

Video - kouzelník Tommy část 1. naleznete zde.

Video - kouzelník Tommy část 2. naleznete zde.  

Video - kouzelník Tommy část 3. naleznete zde.

Video - houslařka z kapely Juno naleznete zde.