23. včelařský ples máme za sebou

17.03.2019 05:37

 

V pátek 15.3.2019 se v prostorách restaurace Pyramida v Novém Městě nad Metují uskutečnil 23. ročník včelařského plesu. Ples byl opět vyprodán a lidé se zde mohli těšit na vystoupení dětí z mateřské školy Krčín a mažoretek z DDM Stonožka. 

  Přivítání  hostů a prezentace se zhostil pan Řehounek s panem Valterou. Hned u dveří se mohli lidé seznámit nejen s programem, ale také zde mohli poznat předsedy náchodské a českoskalické organizace. 

Děti ze školky tančily v páru. Kluci měli sluneční brýle a košile či trička s límečky. Holky měly zase sukýnky a blůzky. Děti ze Stonožky si připravily dvě vystoupení.  Nejdříve byly převlečené za upírky a tančily s třásněmi. Druhé vystoupení již bylo v nových kostýmech a my jsme shlédli vystoupení, s kterým bodují na soutěžích mažoretek po celé republice. 

 

 Zase byla bohatá soutěž o ceny s hlavní výhrou prasátka ze zemědělského družstva Šonov u Broumova. Byly samozřejmě i menší ceny jako medoviny od včelařů, binovačky, deštníky či dárkové balíčky.

  Tento rok nás nepřišel pobavit imitátor Faltus, ani zde nebyl kouzelník. I tak si myslím, že jsme se všichni bavili.

 

 Hlavní sponzor našeho plesu byla firma Hašpl, která nabízí spojovací materiál všeho druhu od hřebíků po šrouby a matice. I touto formou chceme firmě poděkovat a doufáme v další spolupráci.

Celý večer patřil tanci a hudbě.  Tu nám zprostřetkovala skupina Juno. 

Ples končil v sobotních ranních hodinách. 

Těšíme na další shledání a další ples.

 

 

Fotky z plesu naleznete zde.

Videa naleznete zde.